Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2012 09:35 - Джугара-джагара Ахби!
Автор: mirogankov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1894 Коментари: 0 Гласове:
0



Хакумулатори,боелери,халдиници,стару жилезУУ -купуууууувам.....носеше се като протяжна мусюлманска молитва гъгнив провлачен и със сигурност сигански мъжки глас!
Лекинко издразнен Кенгуран скокна от леглото си да затвори вратата на терасата за да не бъде прекъсвано уединението му,мноу ясно че първо обаче щеше да му тегли няколко оттренирани псувни с които закономерно се гордееше-става въпрос че той владееше това словестно изкуство от народния бит.
-Маминката ти уруспийска и джагал негоден ,трудовите хора спят след нощна смяна ,да викнеш на макя си у шундрата рунтава ,...след кратко замисляне бе включено и миризлива !!!-надвесен от балкона растръсквайки налятите си маруди наскоро обръснати се изцепи Кенгур величествено раздирайки ранната утрин!!!
-Ша ти знам и гнусарския циганяк кюмурджийски връй копай трапове дан слеза ти напраая бомбето позитив,вече по артикулирано завърши проклятието си и доволно огледа терасите наоколо за одобрителни я възгласи защо и не ръкопляскания!
Само за протокола да споменем че той не работеше ,та чак пък и нощно време което не беше причина обаче разни низвергнати отрепки от малцинствата да нарушават покоя му и пътувания в астралните селения!
Явно кюмбето  бе стар вълк и свикнал да бъде руган регулярно защото не обърна никакво внимание на положените усилия на Кегур ,промъкваше се бавно по тесните улички с множество паркирани автомобили и нехаеше за справедливия гняв на героя ни.
Каручката му дърпана от мумуфицирано подобие на кон ,за което едно малко момиченце се бе провикнало ,-Мамо,Мамо,какво голямо куче- спирайки да дърпа ръката на майка си да го заведе до магазина за сладолед и снакс с играчка.

А Кенгуран ,всецяло гол и разколебан дали да продължи упражненията си по ораторство,несъзнателно машинално попипваше играейки си -
Мечкоубиеца си с движения наподобяващи доене на коза, и помирисваше мишницата си (дясната) с доволна физиономия на обръснат сатир .
Ням свидетел на гореописаната сцена бе кучето с неопределяема порода заточено на каторга в големите горещини от съседката му стара мома живееща самичка  и редовно оставяща вратата си леко притворена с подпряна четка за обувки, сякаш приканваща Кенгур да пристъпи и да я обладае като пиратския главатар Барнебау за който тя милата  четеше в любовните си сълзливи романи ,където вечно живееше любовта не като в монотонния и живот на работа и пред телевизора  .
Веднъж дори в пристъп на сантименталност Кенгуран бе склонен да я покани на кафенце и репетираше ключовите  реплики от сорта ,Венетке ела да поговорим за таванчето,защото тя се бе самонанесла в неговата таванска стая и я бе напълнила с всевъзможни стари мебели  и кашони пълни с миналото и,като изключим факта че бе мислил да изсипе една бутилка коресилин и да драсне клечка кибрит заради  мъдрещия се гигантски куфар  руско производство на вратата и невъзможност да влезе когато бе решил едни ден да замъкне там колекцията си от порно списания и вестници с твърдото убеждение че онанизма му закалява характера но е време да се впусне в упражнения по двойки.
Все пак благоразумието му надделя ,нали тавана си бе негов ,пироманските му намерения се утаиха и заглождилата го мисъл да приласкае и прикотка Венетка на свой терен го завладяха  с объркващи съмнения обаче после какво ще я прави защото не можеш да и каже ходи бабината си и да се отърве ако тя се залепи за него като сиамска близначка и предяви претенции да се възползва ежедневно от Мечкоубиеца му или още наричан и Комодски варан заради отровната му захапка ...
Наричаше своя малък приятел Мечкоубиеца заради някогашните си подвизи в младежките години ,какви ли не едри добичета и мечки стръвници бе преборвал неговия инструмент какви непознати на зоологията екземпляри бе натръшквал когато върлуваше и ловуваше  чрез телефона за запознанства където на гюме дебнеше плячка.
Но да се върнем на занимателната сутрин и да проследим в следващия епизод от разказа ни-сутрешната гимнастика Кенгурова.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mirogankov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 319825
Постинги: 65535
Коментари: 1135
Гласове: 7101
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол