Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2012 12:53 - историйка...
Автор: mirogankov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2244 Коментари: 5 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Колегата Иванчо разказваше в такива случай следната история: Отивало копеленцето да посреща приятелката си на гарата късно вечерта понеже се прибирала от командировка,лятно време било и се разшматквал по джапанки и небрежни къси гащи поразгърдил ризката си хавайка щоту са бил налочил с бира дорде чакал време да стане за пристигане на влака(не че не си пие и иначе но това била основателна причина да не заспи разбирате ли) и нещеш ли възстара труженичка на фронта на сексуално закъсалите която циркулирала тъдява изникнала насреща му (явно закъсала от липса на клиенти в тоз час потаени късен-било минавало един часа) с гореща оферта -"Ха,бате ,бате ти прайм хубавуто за десит лева..". -Ванката отсякъл - Ооо,моля ти са изчезни веднага(мислел той нали си идва мойту гадже,сега пък пари да давам на няква )... Ма къф късмет упускаш бееей,айди шти напрайм всичкуту за пет лева ма там в храстити...не се отказвала тя и напористо го обарвала по чатала(пък той се дърпал щоти точно так придвидливо си държал парите ) -"Ей,колку голям и убав аре и без пари да ма разбиреш че съм човек",молела се тя и поглеждала към горепосочените храсти където проблясвали зъбите на мургавите и съмишленници готови да обезкостят наивната жертва имала глупоста да се отдаде на плътски удоволствия и да я последва в шубрака... -"Ма а маани са от тука "-пазел Иванчо мъжественността и парите си зорко забелязъл подлата банда и набързо изтрезнял и вече нащрек... -"Ииииих,уф,уф малиии как ма едоса-" заподскачала тя на място във въздуха тракайки с високите и неудобни токчета на които се била качила... Но нашия юнак се отскубнал от хищните и лапи и взел стоте метра до входа на гарата за норматив от 10 секунди... Приятелката му тъкмо била пристигнала и поемайки багажа и тъкмо да и разказва за премеждията си докато се отправят към пиацата за таксита нещеш ли пак жрицата на любовта засекли а тя познавайки го разтворила беззъба паст в широка радостна усмивка му дала въздушна целувка и процвилила : -Еййй, сладурче ...размахвайки празното кожено протмане марка Хуго Бос което му бяхме подарили за рожденния ден и мятайки го в близката кофа за смет.... Без да дава някакви обяснения на въпросителните погледи на недоумение на гаджето си нашето момче се попипвало по топките и с почуда констатирало че е олекнало с крупна сума ,но най вече били важни документите му и кредитни те карти и се хвърлило да рови в кошчето за боклук но всичко било напразно цялото съдържание липсвало... А неговата мургава познайница се била стопила в мрака готова за нови подвизи и геройства...



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kite333 - Дай
27.03.2012 12:59
за баничките.
Миро,Мироооо не си какъвто беше ееех...
цитирай
2. mirogankov - Ките,ще ги кача заради теб..
27.03.2012 13:03
kite333 написа:
за баничките.
Миро,Мироооо не си какъвто беше ееех...

няма обаче днес:)(изплезване)
цитирай
3. kite333 - Ще видиш ти,после
27.03.2012 13:35
ще ги копна и ще ги пусна в моя блог, като ще те посоча за автор разбира се.
Мухахахахаха (злорад смях и юмрук )
цитирай
4. nicodima - Наскоро ми разказаха следната историйка:
27.03.2012 14:00
Състоятелни софиянци спират пред един магазин за подарък. Дамата влиза, а съпругът останал да чака в колата, за да не ги санкционират в синята зона. Вглеждайки се към вратата на магазина мъжът видял две мургавелки да разгръщат портфейл от скъпа марка и си казал: "Глей ги тия мангалки, откъде ли имат портфейл като на жена ми?!" : )))
Как мислите, откъде ли? : )
цитирай
5. mirogankov - да бе откъде ли ?-хахахаха
27.03.2012 15:55
nicodima написа:
Състоятелни софиянци спират пред един магазин за подарък. Дамата влиза, а съпругът останал да чака в колата, за да не ги санкционират в синята зона. Вглеждайки се към вратата на магазина мъжът видял две мургавелки да разгръщат портфейл от скъпа марка и си казал: "Глей ги тия мангалки, откъде ли имат портфейл като на жена ми?!" : )))
Как мислите, откъде ли? : )

Той е бил от разсъждаващите умници-хахаха
После е казал на жена си че голям майтап едни мангалки имат като нейния портфейл докато му се е оплаквала че са и го откраднали нали?:):)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mirogankov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 319583
Постинги: 65535
Коментари: 1135
Гласове: 7101
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол